najbolje wordpress teme

Najbolje WordPress teme – 5 najboljih WordPress tema

Sa preko 10.000 dostupnih WordPress tema, početnicima je prilično teško da pronađu najbolju WordPress temu za svoje potrebe. Medjutim, postoje teme koje zadovoljavaju više potreba nego druge i samim tim mogu sližiti više korisnika.

Posedovanje prave teme može da napravi ogromnu razliku u rastu, upravljanju i budućnosti vašeg sajta.

U ovom članku smo odabrali najbolje WordPress teme kako bismo vam pomogli da pronađete pravu za svoj WordPress sajt

Najbolje WordPress teme za vaš sajt

Najbolje WordPress teme - lista

1. Astra

Astra je veoma prilagodljiva WordPress tema koja vam omogućava da lako napravite sajt onako kako želite. Dolazi sa skupom demonstracija, koji vam omogućavaju da brzo pokrenete potpuno pripremljen sajt samo jednim klikom. Nakon uvoza demonstracije, možete prilagoditi izgled prema vašim željama.

Sa Astrom, dobijate mogućnost da isključite naslov stranice i bočnu traku. Besprekorno se integriše sa popularnim page builder-ima, kao što su Beaver Builder, Elementor, itd.

To je lagana tema sa dizajnom prilagođenim korisniku koji je savršen za početnike. Naći ćete višenamenske teme za onlajn prodavnice, konsultante, blogere, vlasnike preduzeća i još mnogo toga.

2. Divi

Divi je jedna od najpopularnijih višenamenskih WordPress tema na tržištu. Kreirala ga je Elegant Themes, jedna od vodećih prodavnica tema WordPress na svetu.

Divi dolazi sa ugrađenim “drag and drop” programom koji možete koristiti za kreiranje bilo koje vrste rasporeda ili “layot-ova”. Takođe dobijate 20 unapred napravljenih Divi layot-va direktno iz kolekcije koje možete koristiti da biste pokrenuli svoj novi projekat.

Divi vam omogućava da sačuvate svoje prilagođene layot-ove u Divi biblioteci, tako da ih kasnije možete ponovo koristiti po potrebi.

3. Ultra

Ultra je najmoćnija i najfleksibilnija WordPress tema koju je kreirao Themyfi. Olakšava vam kreiranje bilo koje vrste sajta pomoću moćnog drag and drop alata.

Jednim klikom možete da ubacite njihova demo podešavanja medju kojima su različita podešavanja teme, sadržaj, menije, vidžete i još mnogo toga. Ovo vam pomaže da brzo započnete svoj novi projekat.

Dolazi sa 15 stilova naslova (header-a)/stranice, 6 opcija pozadine header-a, 6 izgleda podnožja (footer-a), 5 izgleda pojedinačnih postova, 6 izgleda arhive, pomeranja po odeljcima i još mnogo toga.

Najbolje od svega, dobijate biblioteku od 60 kompletnih unapred dizajniranih izgleda sa landing page-ovima i drugim sjajnim funkcijama koje su dizajnirali profesionalni dizajneri.

Takođe dobijate 10 bonus dodataka kao što su traka napretka, brojač, tabela cena, vidžet za odbrojavanje i još mnogo toga.

4. OceanWP

Ocean WP je lagana i veoma proširiva tema koja vam pomaže da kreirate bilo koju vrstu web lokacija koje želite. Besprekorno se integriše sa WooCommerce-om i podržava popularne kreatore stranica, uključujući Beaver Builder, Elementor itd.

Pruža vam prilagođene izglede header-a, neograničene opcije boja, prilagođene vidžete, klizače slika i odeljak sa istaknutim proizvodima. Na kraju krajeva, skroz je besplatna!

5. SeedProd

SeedProd je najbolji alat za pravljenje landing page-ova za WordPress. Uz SeedProd, možete da napravite svoju web lokaciju blok po blok na bilo koji način. Dolazi sa stotinama unapred pripremljenih šablona za prodajne stranice, “lead magnet” stranice, itd. 

Možete da koristite više izgleda za različite stranice i da izaberete sopstvene boje, stilove i sadržaj bilo gde na vašem sajtu. A najbolji deo je to što se svi vaši dizajni automatski prilagodjavaju na mobilne uređaje. Možete čak i da pregledate svoj sajt kako bi izgledao na mobilnim uređajima i da napravite prilagođavanja samo za mobilne uređaje.

SeedProd dolazi sa obiljem dokumentacije, tutorijala i ljubaznog tima za podršku koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite platformu.

Najbolje WordPress teme - zaključak

I koja je na kraju najbolja WordPress tema za moj sajt?

Odgovor je naravno “it depends”. Sve teme koje smo naveli su medju najboljim WordPress temama na tržištu. Svaka može da zadovolji potrebe većine kupaca. Na vama je da isprobate besplatne verzije tema (ako su dostupne) i da, ukoliko vam se svide i želite nešto više, kupite paket koji vam odgovara. 

Naučite još...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *